Kontakt

Naši timovi ulažu sve moguće napore kako bi pregledali sva pitanja koja su nam poslana. Ako želite stupiti u kontakt s urednicima, dati prijedlog za provjeru činjenica, komentirati ili ukazati na pogrešku, ostavite poruku ispod.

Možete poslati bilo koji sadržaj za koji smatrate da ga je potrebno provjeriti (fotografije, video snimke, članke, objave na društvenim mrežama, izjave političkih/javnih osoba, itd.) putem obrasca u nastavku.

Imajte na umu da AFP timovi za provjeru činjenica provjeravaju samo činjenice, a ne i mišljenja ili uvjerenja, o temama koje se tiču javnog interesa. Nedostatak jakih i unakrsno provjerenih dokaza može dovesti i do nemogućnosti objavljivanja provjere činjenica. Više o tome kako biramo tvrdnje koje ćemo istražiti možete pročitati ovdje.

Smatramo da nismo obvezni odgovoriti na kapriciozne, neutemeljene, uvredljive i prijeteće zahtjeve, kao niti na očigledno koordiniran neželjeni sadržaj (spam). 

Na prijave za posao u AFP-u upućene preko ovog obrasca neće biti odgovoreno.

Molimo vas, za ostala pitanja (kako biste podijelili informacije, pretplatili se, kupili fotografiju, itd.) koristite obrazac za kontakt na osnovnom sajtu AFP-a.

Najlepša hvala,

AFP tim za provjeru činjenica